Mission Possible täyttää tänään 50 vuotta!

Muut kielet:

Hei Mission Possiblen ystävät!

Tänään 50 vuotta sitten oli Mission Possiblen virallinen perustamispäivä. Mission Possible perustettiin työskentelemään rautaesiripun takana olevien Itä-Euroopan seurakuntien rinnalla ja tuomaan apua ja evankeliumia heidän yhteisöihinsä. Jumala oli jo liikkeellä ja Hän valmisti myös meidät liittymään työhönsä. Tänään juhlimme kuljettua matkaa, annamme kaiken kunnian Jumalalle ja kiitämme siitä etuoikeudesta, että saamme olla mukana Hänen työssään.

Kiitos, että olette olleet mukana tällä matkalla, jotkut teistä alusta asti. Yhdessä olemme osa Jumalan suunnitelmaa ja työtä, jonka kautta Hän on koskettanut ja muuttanut tuhansia elämiä. Alusta tähän päivään asti työmme ydin on ollut sama: viedä apua ja evankeliumia Itä-Euroopan hädänalaisille ja varustaa paikallisia kristittyjä ja seurakuntia tavoittamaan omat yhteisönsä Kristuksen rakkaudella.

Tämän ja ensi viikon ajan jaamme sosiaalisen median kanavillamme Facebookissa https://www.facebook.com/MissionPossibleFinland ja Instagramissa https://www.instagram.com/missionpossiblefinland/ joka päivä väläyksiä 50-vuotiaan Mission Possiblen matkasta ja työstä läpi vuosikymmenten Jumalan kunniaksi.

Jos haluat juhlistaa 50-vuotispäiväämme, voit tehdä sen antamalla lahjan Mission Possiblen työhön täällä: https://mp.org/fi/lahjoita/. Käytä viitettä 53345.

Katsomme tulevaisuuteen innostuneina, etsimme edelleen Jumalan johdatusta ja luotamme Hänen valmistavan meille tien eteenpäin suunnitelmansa mukaan Hänen askelissaan.

Kiitos!

Jan 1 2 – kopio