Diana löysi todellisen rakkauden

Muut kielet:

Dianan sydän janosi rakkautta. Hän oli kasvanut 3-vuotiaasta lähtien lastenkodissa ja sijaisperheessä. Rikkinäinen lapsuus oli jättänyt hänen sisimpäänsä syvän rakkauden kaipuun. Kun Diana tapasi Vadimin, hän uskoi löytäneensä rakkauden. Mies oli narkomaani, mutta Diana uskoi, että hänen rakkautensa auttaisi tätä jättämään huumeet. Lapsen syntyessä Diana edelleen toivoi, että isä perheen vuoksi raitistuisi. Mutta tilanne vain paheni.

Romahdus

Vadim sotkeutui rikoksiin ja lisäksi petti vaimoaan. Hän kuitenkin aina palasi kotiin, ja Diana jaksoi antaa anteeksi. Anoppi oli Dianan tuki ja turva – kuin äiti, jota hänellä ei koskaan ollut. Tämä oli yrittänyt saada poikaansa päihdehoitoon ja lopulta neuvoi miniäänsä ottamaan eron oman ja lapsen turvallisuuden vuoksi. Diana ei halunnut jättää Vadimia. Miestään miellyttääkseen hän alkoi tämän kanssa itsekin kokeilla huumeita – ja oli puolen vuoden kuluttua päihderiippuvainen...

Pelastus

Pelastaakseen Dianan ja lapsen anoppi soitti lastensuojeluun ja poliisiin. Sergei otettiin huostaan, ja 22-vuotias Diana vietiin huumevieroitukseen. Sieltä hän pääsi kristilliseen kuntoutuskeskukseen.

Lapsen menetyksestä järkyttynyt Diana alkoi etsiä elämäänsä muutosta. Tämä johti hänet turvautumaan Jumalaan. Keskuksessa hän tuli uskoon ja alkoi kuntoutua. Viranomaiset suostuivat siihen, että hän siirtyy hoitoon toiseen kaupunkiin Mission Possiblen keskukseen, jonne lapsi voi tulla mukaan.

Diana oli ikionnellinen saadessaan Sergein takaisin. Keskuksessamme hän alkoi rakentaa elämäänsä uudestaan. Myös seurakunnasta tuli hänelle tärkeä. Pikku Sergeikin sai apua: hän tarvitsi näköongelmaansa erityiset silmälasit.

Sergey – kopio

Uusi elämä

Usko Jumalaan ja kodin henkilökunnan ja äitien tuki kantoivat Dianan myös suuren surun yli, kun rakas anoppi kuoli äkillisesti. Hautajaisissa Diana tapasi miehensä ja kertoi tälle Jeesuksesta, joka voi antaa uuden elämän.

Vadim ei ole vielä valmis muutokseen. Hän on yrittänyt saada Dianaa palaamaan luokseen, mutta tämä on pysynyt lujasti valitsemallaan tiellä. Hän tietää nyt, että hänen rakkautensa ei pysty vapauttamaan ja parantamaan Vadimia – vain Jumalan rakkaus voi sen tehdä.

Kuntoutuksen jälkeen Diana jäi asumaan samaan kaupunkiin, missä kuntoutuskeskus sijaitsee, koska siellä on hänestä välittävien ihmisten turvaverkko ja seurakunta. Asunto järjestyi, ja Sergei pääsi päiväkotiin näköongelmaisten lasten ryhmään.

Kun äidin elämä muuttuu, lapsenkin elämä muuttuu.